Lasocki Gradska ležernost – skladan spoj čara gradskog života uz njegu odnosa s prirodom

Gradska ležernost savršeno se uklapa u atmosferu lijenog vikenda s tvojim najdražima. Kolekcija Gradska ležernost kreirana je u duhu povratka tradicionalnim…


14.04.2022.

Lasocki Gradska ležernost – skladan spoj čara gradskog života uz njegu odnosa s prirodom

Gradska ležernost savršeno se uklapa u atmosferu lijenog vikenda s tvojim najdražima. Kolekcija Gradska ležernost kreirana je u duhu povratka tradicionalnim zanatima. Dodatna oprema je izrađena od sirove kože i rađena ručno. Potplati cipela izrađeni su od krepa – meke, prirodne gume. 

Gradska ležernost se sastoji od obuće za nju, njega i za mališane. U ženskoj kolekciji cipele i čizme pune su suptilnih nijansi plave, lavande, oker i smeđe boje. Gradska ležernost također predstavlja torbe s dizajnom koji se odnosi na shopper i hobo torbe, u nijansama pijeska i mistične sive. Za njega su predviđeni isti stilovi obuće u različitoj paleti boja: prljavo bijeloj, naked, tamnoplavoj i čokoladno smeđoj. Djeca mogu birati iz šireg spektra modela. Za najmlađe (Kids linija), uz čizme ukrašene šarmantnim motivom medvjedića, Lasocki nudi cipele i sandale na čičak, a za stariju djecu (Young line) cipele i niske gležnjače. Nijanse – od tople narančaste, preko tamnoplave do lavande – odnose se na najljepše boje prirode. 

Gradska ležernost je, u interpretaciji Lasocki, skladan spoj čara gradskog života uz njegu odnosa s prirodom.