Ne morate potrošiti hrpu novca da tijelo pripremite za plažu

IAKO se to prema vremenskim prilikama posljednjih nekoliko dana ne bi dalo zaključiti, ljeto je pred vratima, a to znači…


16.05.2019.

Ne morate potrošiti hrpu novca da tijelo pripremite za plažu

IAKO se to prema vremenskim prilikama posljednjih nekoliko dana ne bi dalo zaključiti, ljeto je pred vratima, a to znači samo jedno – treba zapeti i pripremiti se za plažu.

Svi ti praznici i blagdani ostavili su trag na nama, a kao što svi jako dobro znamo, svi ti trenuci uživanja u hrani kad-tad dolaze na naplatu, a cijenu ponekad plaćamo tjednima pa čak i mjesecima. No, to nije nešto nad čime treba očajavati. Odricanje, zdrava prehrana i trening čine čuda i u relativno kratkom vremenu ponovno ste u formi.

Oko prve dvije stavke ne možemo vam pomoći i sve je na vama, ali u slučaju treninga – možemo.

Naime, svi koji su se barem jednom odlučili za fitness ili otkrili čari džogiranja, jako dobro znaju da se za kvalitetno bavljenje sportom potrebno i kvalitetno opremiti. I to ponekad zna biti prilično skup hobi, ali ne mora biti tako.

ExtraSports je tu da vam pomogne da se opremite za trening i da vaš džep pritom također ne prođe kroz fazu ekspresnog mršavljenja.

Nova ExtraSports trgovina danas je otvorila svoja  vrata u novom Arena parku, a otvorenje nove trgovine ne može proći bez svima omiljenih popusta pa tako neke od najpoznatijih sportskih marki možete pronaći po izuzetno niskim cijenama.

No, ovo je ujedno odlična prilika i za one koji se ne bave sportom jer uz sportsku odjeću i obuću, postoji ogromna ponuda za one koji njeguju casual stil. Nike, adidas, Skechers, Cocomo, Umbro, Slazenger, Lonsdale, Lotto, Champion i Ellesse, samo su neki od top brendova u ponudi, a ako vam je stalo do visoke kvalitete i niskih cijena (a pretpostavljamo da jest), ovo je idealna prilika da opremite sebe i cijelu svoju obitelj.

Što se samog otvorenja tiče, treba naglasiti i posebnu pogodnost za kupce – 20% popusta na sav nesniženi i sniženi asortiman, osim na brandove Molten, Kempa, Donic i Mr. Lacy. Akcija traje od 16. do 19.5.

Stoga, želite li se kvalitetno opremiti za ljeto i pritom ne potrošiti brdo novca – ne propustite otvorenje ExtraSportsa u novom Arena parku.