SVE ZA CIJELU OBITELJ NALAZI SE U ARENA PARKU

Prvi dan nove školske godine iza nas je, dobili smo daljnje upute nastavnika što nam je sve potrebno i sad…


09.09.2020.

Prvi dan nove školske godine iza nas je, dobili smo daljnje upute nastavnika što nam je sve potrebno i sad se možemo na miru organizirati oko preostale kupnje za klince, ali i ostale članove obitelji.

Ovogodišnje pripreme za početak nastave su bile nesvakidašnje pa je i sama shopping lista za početak škole bila popunjena nekim potrepštinama na koje inače ne bi obraćali toliko pažnje.

Osim toga, sigurnost i higijena postale su bitan faktor pri odabiru gdje ćemo u shopping.  Zahvaljujući svojoj otvorenoj arhitekturi Arena Park je idealna destinacija za siguran i udoban shopping gdje se velika obiteljska kupovina može obaviti sigurno i bez stresa.

Iako ove godine ništa nije kao što je bilo do sad, neke stvari se ipak ne mijenjaju pa tako dječje nožice jednako brzo rastu i prerastaju obuću. Srećom u Arena Parku velik je broj trgovina s obućom za djecu pa provjerite ponudu obuće za djecu i odrasle u trgovinama CCC i Pitarosso, dok u trgovinama PEPCO i LC Waikiki možete naći jesenske kolekcije koja će oduševiti vaše školarce, ali i vas!

tenisice

Ukoliko trebate nabaviti još ponešto od nužnih potrepština za školu, navratite do trgovina BUBAMARA igdje ćete naći zaista odličnu ponudu ruksaka s omiljenim dječjim motivima, za povratak u vrtić ili školu te trgovine KIK gdje ćete naći sve za školu, od super modernih ruksaka do cool pisaćeg pribora već od nevjerojatnih 8 kn.

ruksaci

Povratak u školu i na posao zabavniji je uz romobil Schildkreot koji je na popustu od 40% u INTERSPORT OUTLET-u, dok u EXTRA SPORTS trgovini možete obući klince od glave do pete uz Champion pakete. Komplet tenisica, ruksak i trenirka su na promotivnoj cijeni od 499 kn.

tenisice, trenirka, ruksak

Ove godine tehnologija se pokazala važnijom nego ikad do sad pa ukoliko trebate novo računalo, bilo za školarca ili za vas, svakako provjerite što se nudi u trgovini SANCTA DOMENICA gdje su TOP brandovi elektronike na popustima do 20%!

I za kraj, ne zaboravite da uspjeh u školi započinje kvalitetnim snom, a u JYSK-u možete naći veliki izbor kvalitetnih madraca, nadmadraca, jastuka za spavanje i popluna koji su popustu od 20% do 60% (osim artikala s oznakom UVIJEK NISKA CIJENA). Ponuda vrijedi od 10. 9. 2020. do 16. 9. 2020.

Nakon ovako opsežnog shoppinga, otiđite na zasluženi predah – na kavu u Leggiero LOFT.

I naravno, važno je ne zaboraviti da unutar tome što trgovci u Arena Parku posluju po najvišim higijenskim standardima poštujući sve važeće propise i preporuke, odgovornost je na svima nama te uz poštivanje propisanih mjera, ostalih kupaca i svih zaposlenika trgovina i u „novoj normali“ shopping može biti i siguran i pravo zadovoljstvo.