Produženi vikend popusta i super nagrade

Sredina svibnja rezervirana je za kupnju onoga što već dugo priželjkujete. Ako ste pomislili zašto je baš sada pravo vrijeme, odgovor je lak – jer su u odabranim trgovinama Arena Centra i Arena Parka genijalni popusti i to čak od 13. do 17.5.!

5 dana super popusta

Ako vas posebno veseli kada željene modne komade možete pronaći po akcijskim cijenama, onda je ovaj vikend stvoren za vas! Odlični komadi za proljeće i ljeto, dječja i sportska oprema, kozmetika i još mnoštvo artikala na odličnim je popustima. Zato, uživajte u sigurnom i ugodnom shoppingu i ulovite proljetne i ljetne komade po povoljnijim cijenama.
16. i 17.5. svratite na Vikend+ i iskoristite u odabranim trgovinama 20% popusta na plaćanje Mastercard i Maestro karticama, a koji su sve popusti provjerite ovdje: Vikend+
Od 13. do 17.5. uz genijalne Vikend+ popuste u Arena Parku čeka vas još mnoštvo ponuda i popusta do čak 50% u trgovinama Pittarosso, LC Waikiki, Intersport Outlet, Bubamara, Kik, CCC, ExtraSports i Leggiero Loft.
Sve popuste provjerite ovdje: JOŠ POPUSTA

7 dana darivanja Arena Parka

Vjerujemo da ste uz dobre popuste raspoloženi i za genijalne nagrade, i zato tu smo za vas! Arena Park zna da njegovi posjetitelji i fanovi vole poklone i zato vas nagrađujemo punih 7 dana u nagradnom natječaju!
Od 15.5., svakim danom darujemo najkreativnije odgovore poklon bonovima i poklonima zakupaca Arena Parka. Zapratite Facebook stranicu Arena Parka i osvojite odlične nagrade.
Trgovine koje daruju poklon bonove i poklone: JYSK, Pepco, Extra Sports, Kik, Bubamara, Intersport Outlet, PittaRosso

Pravila nagradnog natječaja i sve o nagradama pročitajte Ovdje.

Vidimo se u sigurnom i super shoppingu!

Arena Centar i Arena Park

 

Podijeli