w HR EN

Baby Center Informacije

Dobrodošli u obitelj Baby Center

Baby Center i Bubamara postale su jedna velika obitelj. Ponosni smo na našu dugogodišnju tradiciju, stručno znanje i praćenje potreba vas kao naših vjernih kupaca. Još smo više ponosni na to da nam trudnice, roditelji i svi oni, čiji se svijet vrti oko najmlađih, vjeruju već 30 godina.

Obitelj je naša inspiracija i motivacija

Obitelj je najdragocjenija i najvažnija zajednica za sigurno i bezbrižno odrastanje. 30 godina djelovanja u dječjem svijetu temelj je za naš daljnji put, a pomisao na sve obitelji koje smo dotakli u ova tri desetljeća puni nas energijom i motivacijom da budemo još bolji i uspješniji. Zato se pri kreiranju široke i kvalitetne ponude fokusiramo na najnovije trendove i dobro poznavanje svijeta djece i roditeljstva.

Sve je traženija i naša sveobuhvatna stručna podrška koju ljubazno dijelimo s vama kroz razdoblje trudnoće, sigurno i razigrano djetinjstvo te radošću ispunjeno roditeljstvo.

Nove linije u obitelji Baby Center

U Baby Centru vam želimo olakšati odabir, a ujedno i približiti široku i bogatu ponudu asortimana, zbog čega smo uveli tri kategorijske linije:

BC play: linija obuhvaća cjelokupnu paletu igračaka od rođenja do dobi od 10 godina
BC baby: linija nudi vrhunsku ponudu dječje opreme, dodataka i namještaja od rođenja
BC style: linija obuhvaća udobnu odjeću i obuću od rođenja do dobi od 10 godina.

Uz sveobuhvatnu ponudu asortimana koji nudi sigurnost, ugodnu udobnost i bezbrižnu razigranost, nastojat ćemo i dalje biti prvi izbor u dječjem svijetu. Za sve obitelji, velike i male!

Dobro nam došli!

Trgovine

p Lokacija

Prizemlje 3
Prikaži na mapi

h Radno vrijeme

PON-NED 9-21hPodijeli