w HR EN

Dobrodošli u Arena Park

Arena Park je omiljena obiteljska shopping destinacija tik do Arena Centra.

Na ovoj stranici možete saznati sve što trebate o pravilima i preporukama za dobar shopping.


ZDRAVLJE I IZVANREDNE SITUACIJE

ZDRAVSTVENI PROBLEMI

U slučaju pogoršanja zdravstvenog stanja, javite se najbližem djelatniku bilo koje službe Arena Parka ili djelatniku bilo koje trgovine! Bez obzira radi li se o vama, o osobama s kojima trenutno boravite u Arena Parku ili o nekom od ostalih posjetitelja centra. Premda pandemija COVID-19 jenjava, različite zarazne bolesti (npr. gripa) i dalje se šire pa procijenite svoje zdravstveno stanje prije odlaska u kupovinu. Ako ste prehlađeni ili se ne osjećate najbolje, savjetujemo da shopping ostavite za neku drugu prigodu kada se budete osjećali bolje.

KRŠENJE ZAKONA REPUBLIKE HRVATSKE

U provođenju reda i zakona Republike Hrvatske nadležna je policija, a zaštitari Arena Centra su tu da joj pomognu. Krađe, kršenje zakona i odredbi prijavite policiji na 112. Prilikom prijave nastojte navesti sve važne pojedinosti: opis prekršaja, točnu lokaciju, opis ukradenog predmeta, serijski broj bicikla, boju i sadržaj novčanika i sl. Ovlasti koje policija ima razlikuju se od ovlasti koje imaju zaštitari. Postavljene kamere mogu biti od pomoći policiji, no snimke se na uvid daju u točno određenim slučajevima isključivo policiji.


DRUŠTVENO ODGOVORNO POSLOVANJE

ZAJEDNIČKA ODGOVORNOST

Na naše programe društveno odgovornog poslovanja gledamo kao sastavni dio naših poslovnih ciljeva gdje je društvena komponenta jednako važna kao i ekonomska. Kroz programe pokušavamo vratiti zajednici čiji smo dio i unaprijediti društvo u kojem djelujemo kroz društvene, ekonomske i ekološke projekte.

ZAJEDNO smo korak bliže održivom razvoju!


PARKIRANJE

Parkiralište Arena Parka smatra se nerazvrstanom cestom sukladno odredbama Zakona o sigurnosti prometa na cestama. Stoga se na ponašanje sudionika u prometu, a sukladno tome i na prometovanje parkiralištem Arena parka primjenjuje sljedeći Zakon

Poštujte ograničenja o maksimalnom dozvoljenom vremenu parkiranja od 24 sata.


KUĆNI LJUBIMCI

Psi su dobrodošli u Arena Park no lijepo vas molimo da vodite računa o sljedećem:

  • pas  na šetnici mora biti na povodcu neovisno o veličini (male pse, naravno, možete nositi u rukama ili košari)
  • veliki i opasni psi moraju biti na povodcu i nositi brnjicu – definirano Pravilnikom o opasnim psima u Narodnim novinama broj 19/99
  • ljubazno molimo posjetitelje da baš nikada ne ostavljalju same pse na šetnici Arena Parka

PREVOZNA SREDSTVA NA ŠETNICI

Bicikle je moguće ostaviti na šetnici Arena Parka na za to predviđenim mjestima, no na vlastitu odgovornost! Na šetnici Arena Parka nije dozvoljeno voziti bicikle, romobile, skutere i/ili skateboarde. Isti se mogu gurati ili nositi u rukama.

Podijeli