w HR EN

JYSK Informacije

JYSK je međunarodni maloprodajni lanac skandinavskih korijena za opremanje interijera i eksterijera, čiji je vlasnik i izvorni osnivač, Lars Larsen.

JYSK svim svojim kupcima  osigurava  izvrsnu skandinavsku ponudu proizvoda za spavanje i svakodnevni život. Ovdje smo kako bi olakšali uređenje svake prostorije u domu – uključujući i uređenje eksterijera.

Poslujemo s tisućama trgovina diljem svijeta, tako da nas se uvijek može pronaći u blizini. Zahvaljujući tomu omogućavamo jednostavan pregled našeg asortimana uz razne opcije preuzimanja i isporuka, a putem webshopa pružamo mogućnost za proširenje naše ponude.

Bez obzira na to gdje i putem kojeg kanala isporučujemo proizvode, svaki dan se nastojimo još više približiti našim kupcima. Samo tako možemo i dalje osigurati izvrsnu skandinavsku ponudu proizvoda za spavanje i svakodnevni život.

Riječ ‘JYSK’ je oduvijek bila namjerno uključena u ime tvrtke. U danskom jeziku ‘JYSK’ predstavlja bilo što ili – poput Larsa Larsena – bilo koga s poluotoka Jutland te često asocira na skromnost, temeljitost i poštenje – tri vrijednosti s kojima se i sam Larsen uvijek poistovjećivao. JYSK predstavlja pouzdanost, a dogovor je uvijek dogovor.

Trgovine

p Lokacija

Prizemlje 6
Prikaži na mapi

h Radno vrijeme

PON-NED 9-21h



Podijeli