w HR EN

Sancta Domenica Informacije

Sancta Domenica d.o.o. ovlašteni je uvoznik Panasonic-a, Sony-a, Samsung-a, LG-a za Hrvatsku te ovlašteni uvoznik PlayStation-a za Hrvatsku Bosnu i Hercegovinu. Tvrtka posluje od 2000. godine i od tada svake godine bilježi rast kako u veleprodaji tako i u maloprodaji.

Tržištu nudimo kompletan asortiman vodećih svjetskih proizvođača potrošačke elektronike kroz lanac fizičkih specijaliziranih trgovina, tzv. Brand Store trgovina, kao i kroz Sancta Domenica web trgovinu s maksimalnom podrškom za svaki pojedini brand. Od 2013. godine ulažemo i u razvoj SD multibrand poslovnica, gdje možete pronaći sve brendove koje zastupamo na jednom mjestu.

Kroz digitalne medije trudimo se biti u kontaktu sa svojim kupcima pružajući im najnovije informacije o aktualnim trendovima u potrošačkoj elektronici, te im omogućiti najbolju ponudu na tržištu brendova koje zastupamo i nudimo u svojim poslovnicama.

Prepoznati od strane Sony Computer Entertainment Europe Ltd. kao pouzdan i kvalitetan partner od 2012. godine Sancta Domenica jeovlašteni uvoznik PlayStation asortimana za Hrvatsku te Bosnu i Hercegovinu. Zajedno sa svojim partnerima i kroz vlastiti lanac maloprodaja distribuiramo gaming asoritman do krajnjih korisnika.

Sancta Domenica od 2009. godine vrši ogromna ulaganja u razvoj vlastitih maloprodaja i napredak svojih distribucijskih kanala, kako bi poboljšala kvalitetu prema svojem sve većem broju vjernih kupaca.

Trudimo se pratiti trendove pa tako sve naše poslovnice na godišnjoj razini prolaze niz prilagodbi i preuređenja kako bi uvijek mogili svojim kupcima  pružiti maksimum.

Ne zaboravimo naše djelatnike koji su ponos i motor kompanije te su svojim znanjem, zalaganjem i kvalitetnom uslugom uvijek na raspolaganju našim vjernim kupcima.

Trgovine

p Lokacija

Prizemlje 4
Prikaži na mapi

h Radno vrijeme

Sancta Domenica d.o.o. dio je Big Bang Grupe od 2022. godine. Ovlašteni je uvoznik PlayStationa za Hrvatsku i BiH. te ovlašteni uvoznik PlayStation-a za Hrvatsku Bosnu i Hercegovinu. Tvrtka posluje od 2000. godine i od tada svake godine bilježi rast kako u veleprodaji tako i u maloprodaji. Tvrtka posluje od 2000. godine i od tada svake godine bilježi rast kako u veleprodaji tako i u maloprodaji. Tržištu nudimo kompletan asortiman vodećih svjetskih proizvođača potrošačke elektronike kroz lanac fizičkih specijaliziranih trgovina, tzv. Brand Store trgovina, kao i kroz Sancta Domenica web trgovinu s maksimalnom podrškom za svaki pojedini brand. Od 2013. godine ulažemo i u razvoj SD multibrand poslovnica, gdje možete pronaći sve brendove koje zastupamo na jednom mjestu. Kroz digitalne medije trudimo se biti u kontaktu sa svojim kupcima pružajući im najnovije informacije o aktualnim trendovima u potrošačkoj elektronici, te im omogućiti najbolju ponudu na tržištu brendova koje zastupamo i nudimo u svojim poslovnicama. Prepoznati od strane Sony Computer Entertainment Europe Ltd. kao pouzdan i kvalitetan partner od 2012. godine Sancta Domenica jeovlašteni uvoznik PlayStation asortimana za Hrvatsku te Bosnu i Hercegovinu. Zajedno sa svojim partnerima i kroz vlastiti lanac maloprodaja distribuiramo gaming asoritman do krajnjih korisnika. Sancta Domenica od 2009. godine vrši ogromna ulaganja u razvoj vlastitih maloprodaja i napredak svojih distribucijskih kanala, kako bi poboljšala kvalitetu prema svojem sve većem broju vjernih kupaca. Trudimo se pratiti trendove pa tako sve naše poslovnice na godišnjoj razini prolaze niz prilagodbi i preuređenja kako bi uvijek mogili svojim kupcima  pružiti maksimum. Ne zaboravimo naše djelatnike koji su ponos i motor kompanije te su svojim znanjem, zalaganjem i kvalitetnom uslugom uvijek na raspolaganju našim vjernim kupcima.

 Podijeli